Bismil İslami Sivil Toplum Kuruluşları (BİSTK) Bismil Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Uzm. Dr. Caner Çakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bismil Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen ziyarette, BİSTK üyelerini Başhekim Uzm Dr. Caner Çakın, karşıladı.

Kent ve hastanenin sorunlarının konuşulduğu ziyaret sonrasında açıklama yapan Başhekim Çakın ziyaretlerinden dolayı STK Başkanlarına teşekkür ederek; “İnşallah bundan sonra daha iyi ve güzel yerlere ulaşmak için hep beraber bu güç birlikteliğini devam ettireceğiz. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İnsanlara değer verilmesi gerektiğini belirten Başhekim Çakın; “BİSTK üyeleri  hastanemizi ziyaret ediyor. Sorunlarıyla ilgileniyor kendilerine teşekkür ediyorum. Sorunlarımız ile dertlerimiz ile haşır neşir olarak bize destek veriyorlar. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizlere verdiği güçle Bismil’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Hastanemizi olabildiğince üst noktalara taşıya bilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu gayret tüm Bismilliler ve Bismil’de yaşayan insanlar tarafından olacak. Bu memleket çok iyi şeyleri hak ediyor. Hak ettiği yerlere getirmemiz lazım. Bismil’deki İslami STK’lara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Aras “Elif gibi duruşu BİSTK olarak bizlere güven veriyor”

BİSTK başkanı Şerif Aras ise “ Özellikle hastanenin iş ve işleyişinde misyon ve vizyonumuzun adalet ve doğruluk ilkesiyle ve Başhekimimizin öncülüğünde bölge insanımıza en güzel ve layıkıyla hizmet etme bilinci tek temennimiz olacaktır. Başhekimimizin sıcak ve samimi duruşu ve çözüm odaklı yaklaşımı ayrıca Elif gibi duruşu BİSTK olarak bizlere güven ve  kardeşlik vermiştir.  Sayın Başhekim Caner Beyin BİSTK Temsilcilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı BİSTK adına Teşekkür ediyorum. insanı yaşat ki; devlet yaşasın.  Düsturuyla... BİSTK olarak Başhekim Sayın Caner Çakın’ın Yeni Görevinde Başarılar Dilerim. Allah yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi