Hayırseverler tarafından verilen yardım kolileri, dernek üye ve gönüllüleri tarafından Bismil’deki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Yetimler Vakfı Bismil Temsilciliği Bismil’de yaşayan 10 yetim aileye kırmızı et ve giyim yardımında bulunuldu. 
“Kış Kampanyası” kapsamında kırmızı et ve giyim yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Bismil Yetimler vakfı temsilciliği tarafından hazırlanan yardım, önceden tespit edilen ilçede yaşayan 10 aileye ulaştırıldı.

“Yardımlar düzenli olarak yapılıyor”
Bismil Yetimler vakfı Temsilcisi Fuat Ayaş, yapılan çalışma sonucunda ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını belirterek, ” Derneğimiz tarafından belirli dönemlerde gönderilen gıda kolilerin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımını titizlikle yapıyoruz” diye konuştu.

“İlçe halkımıza teşekkür ediyoruz”
Yaptıkları yardımlar hakkında açıklama yapan Yetimler vakfı temsilcisi Fuat Ayaş, “Yetim-Der olarak hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesini yerine getiriyoruz. Hayırseverler tarafından bize ulaştırılan yardım kolilerini ailelere ulaştırdık. İnşallah tüm hayırseverlerin bu ve benzeri yardımlarını yetim ailelere ulaştırmada köprü vazifesi olmaya devam edeceğiz. Bismil halkına destekleri için çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi