Yetim, Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma, Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı), Bismil’deki yetim ailelere yönelik yardımlarını sürdürmeye devam ediyor.

Yetimler Vakfı Bismil Temsilcisi Adil Solmaz ve beraberindeki vakıf gönüllüleriyle birlikte yetim ailelere  gıda malzemelerini evlerine kadar teslim etti. 
Yetim ailelerin sorunlarını dinleyen Solmaz, vakıf olarak kendilerinin yanında olduklarını ve yardımların devam edeceğini söyledi.

Vatandaşlara çağrıda bulunarak, mağdur ailelere yardım edilmesini isteyen Solmaz, "Yetimler Vakfı olarak Bismil’de bugün itibariyle onlarca ailemizin gıda ihtiyacını temin ettik. İnşallah bu daha da devam edecek. Biz, 'Nerede mağdur, ihtiyaç sahibi bir ailemiz varsa Allah'ın izniyle onları tespit ediyoruz, onlara ulaşıyoruz.' diyoruz. Vatandaşlarımızın, hayırseverlerin vereceği yardımları onlara ulaştırmaya devam edeceğiz. Yetimlere yardımda bulunmak gerekir. Yetimler, Resulullah'ın bize emanetidir. Ayrıca Allah'ın bize ayetlerle emrettiği bir vazifedir. O yüzden biz bunu çok önemsiyoruz." dedi.

4-108.jpg

2-163.jpg

Editör: Haber Merkezi