Geçtiğimiz günlerde çeşitli suçlardan aranan E.G (30) isimli şahıs polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. 
Olay esnasında polisin görevini yapmağa engellendiği iddiasıyla yakalanan 4 şahsın amcası olayla ilgili açıklamalarda bulundu. 
Yakalanan şahısların Amcası Bahattin Gökmen olayla ilgili şu şekilde açıklamalarda bulundu.
Amca Gökmen;
“ Olay öncesi ailemizin taziyesi vardı. Yeğenim E. Gökmen’de  taziye için oradaydı. Taziye yerine tanımadığımız şahıslar geldi. Sonradan şahısların sivil polis olduğunu öğrendik.  Yeğenim E. Gökmen taziye yerine gelen şahıslar tarafından götürülmeye çalışılıyordu. O esnada taziye yerinde bir kargaşa oldu. Sivil polis olduklarını bilmeyen akrabamız B. Gökmen, götürülmeye çalışan E. Gökmen’i sivil polislerin elinden çıkarmak istedi, kargaşadan faydalan E. Gökmen ise kaçmaya başladı. Daha sonra sivil polis olduğunu söyleyen memur havaya bir el ateş ettikten sonra yeğenim E. Gökmen kaçmayarak polis memurlarına teslim oldu. Yani yeğenim E Gökmen gelen şahısların sivil polis olduktan sonra hemen teslim oldu ”açıklamasında bulundu. 

“Yetkililerin Sesimizin Duymasını İstiyoruz”

Gökmen ailesi olarak gelen şahısların Polis olduklarını öğrendikten sonra hiçbir müdahale yapmadığını ifade eden Amca Gökmen” Biz Gökmen ailesi olarak olay yerine gelen  ekiplerin sivil polis olduklarını öğrendikten sonra kendilerine herhangi bir müdahale veya görevlerini engelleyici bir davranışta bulunmadık.  Yeğenim E. Gökmen tutuklandıktan sonra polisler  B. Gökmen’in de tutuklamak istediler. Olayda polis memurlarına ricada bulundum taziyemiz var lütfen yanlış bir anlaşılma oldu yoksa B. Gökmen yaşanan tatsız olaya asla müdahale etmezdi. Çünkü biz devletimizin hukukuna ve adaletine inanan insanlarız. Bu nedenle olaydan sonra yakalanan 4 akrabamızın hiçbir suçu yoktur. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi