Bismil ilçesine giden Başkan Atilla, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel'le görüşüp ilçede devam eden hizmetlerle ile ilgili istişarede bulundu. Ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atilla, sorun ve taleplerini dinledi.

İlçe merkezinde bir kıraathane de esnaf ve vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Atilla, daima esnaf ve vatandaşın fikir ve önerilerine önem verdikleri söyledi. Bismil ilçesine alt yapı, yol ve sosyal alanlarda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Atilla, "Devletimizin imkanları ve belediyemizin kaynaklarını il ve ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hizmeti için kullanmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini de dikkate alarak hizmetlerimizi ve projelerimizi bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Bismil için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Atilla, daha sonra yapımı devam eden Bismil İlçe Otogarını inceledi, yetkili birim amirlerinden bilgi alarak çalışmaların hızlandırılması için talimat verdi.

02-139.jpg04-063.jpg03-112.jpg

Editör: Haber Merkezi