Nikâh törenine katılacak olan çiftler Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne kayıt yapmaları gerektiğini açıklandı.

 

Masrafları Belediye Karşılıyor

Tüm tören ve nikâh masrafları belediye tarafından karşılanacak ve evlenecek çiftlere sürpriz hediyeler takdim edilecek. Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç tarafından nikâhları kıyılacak çiftler, muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girecek” denildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Bu yıl ilki gerçekleştireceğimiz toplu nikâh töreninde yeni çiftlerimizi bir araya getirerek, nikahlarını kıyıp mutluluklarını paylaşacağız. Bismil Belediyesi olarak vatandaşlarımızın doğumdan ölümüne en mutlu günlerinden acı günlerine kadar her daim yanlarında olmayı görev edinerek, bu yıl Toplu Nikah Törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Birliğin beraberliğin ve huzurun ilçemizde daim olması temennisiyle ilçemizde önümüzdeki yıllarda  da birlik ve beraberliğimizi güçlendiren açılış ve etkinliklerle bir arada olmayı ümit ediyorum’ ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi