Bismil Belediyesi tarafından 1 Kasım da yapılan Toplu nikah törenin den sonra vatandaşların yoğun talebi üzerine Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç’in talimatıyla toplu nikah töreni için kayıtlar tekrar alınmaya başlandı.

Bismil Belediyesi’nin ilçe sınırlarında ikamet eden çiftlere yönelik düzenlenen Toplu Nikah töreni için son başvuru tarihi 14 Kasım Salı günü olduğu belirtildi.

15 Kasım’da gerçekleştirilecek nikah törenine katılacak çiftler 14 Kasım tarihine kadar Bismil Hükümet konağında bulunan nikah memuruna kayıt yaptırılması gerektiği açıklandı.

“Masrafları Belediye Karşılıyor”

Nikahı kıyılan çiftlerin gelinliğinden ayakkabısına, davetiyesinden kuaförüne, damatlıktan bazı beyaz eşyalarına kadar tüm masraflar Bismil Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacağı müjdesi verildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, 1 Kasım da 30 çiftimizi bir araya getirerek, nikahlarını kıydık ve mutluluklarını paylaştık. Halkımızdan gelen yoğun talep üzerine aynı ay içerisinde ikincisini gerçekleştireceğiz. Bismil Belediyesi olarak vatandaşlarımızın doğumdan ölümüne en mutlu günlerinden acı günlerine kadar her daim yanlarında olmayı görev edinerek, bu ay içerisinde tekrar Toplu Nikah Törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi