Bismil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temiz bir ilçe adına çalışmalarını büyük bir hızla yürütüyor. Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç’in talimatı ile Temizlik işleri Müdürü, Zabıta Müdürü, Muhtarlık Müdürü ve Belediye Personellerin nezaretinde İstasyon caddesinde temizlik denetimi yapıldı. Temizlik denetimi sırasında cadde deki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Temizlik İşleri Müdürlüğü ve zabıta ekipleri, temizlik çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bismil Belediyesi Temizlik İşleri Müdür Vekili Remzi Çekiç, çöplerin poşetlenerek, belirlenen saatlerde bina girişlerine bırakılması gerektiği yönünde uyarılarda bulunarak, “Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak Bismillimizin temiz olması için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya hazırız. Cadde ve sokak’taki esnaflarımızı bilgilendirme amaçlı çalışmalarımız devam ediyor.
Periyodik yapılan denetimlerin olumlu etkisinin görüldüğü ve mahalle esnafının memnun olduğu görüldüğünü söyleyen Temizlik İşleri Müdürü Çekiç, Çöp konteyinerlerın bundan böyle haftalık ilaçlanacağı haşere ve pis kokunun oluşmaması için gereken tedbirlerin alınacaktır. Rutin yapılan denetimlerin dışında günün belli belirsiz saatlerinde bile oluşturulan mobil ekiplerimizle hizmet vermeye devam edecektir.” dedi.

Temizlik çalışmaları ve denetimlerden memnuniyetlerini dile getiren Esnaf ve vatandaşlar ise, “Çalışmalarından dolayı Bismil Belediyesi ekiplerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çevre düzenlemesi olsun, park bahçe, temizlik işleri şimdiye kadar görmediğimiz bir çalışmayı yürütüyor” ifadelerini kullandı.
Çekiç, daha sonra sokaklarda temizlik yapan personellerle görüştü.

Editör: Haber Merkezi