Sporsever İşadamı Mehmet Ali Aktay, Bismil'de spor kulübüne takımlarına yeni sezon malzemelerini teslim etti.  Spor takımına bir takim forma ve 40 adet yazlık ıdman penyesi şort ve tozluk hediye etti. Takıma maddi destekde de bulundu.  

BAŞARI DİLEĞİ VE GENÇLERE SPOR YAPTIRMA VURGUSU

Törende kulüp başkanları ile yöneticileri ve bazı sporcular yer aldı. Burada malzeme dağıtımı öncesinde bir konuşma yapan Sporsever işadamı Aktay, ikinci amatör kümede mücadele edecek tüm takımlara başarı diledi. Aktay, amatör liglerde hedefimiz daha fazla gencimize spor yaptırmak. Kulüplerin de bu amaç doğrultusunda büyük güçlüklerle bu çabayı verdiğini biliyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

BİSMİL'DE FAALİYET YÜRÜTEN TÜM FUTBOL TAKIMLARINA TEŞEKKÜR ETTİ.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için spora yöneltmenin gerekli olduğunu vurgulayan Mehmet Ali Aktay,“İlçemizde spora yönelik birçok çalışma yapılmaktadır. Bismil halkının genç sporculara çocuklarına sahip çıkması gerektigini ifade eden Aktay, Biz gençlerimiz ıçin elimizden geleni yapacağız. Bismilin tüm futbol takımlarına başarılar diliyorum.

15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü Kurucu Başkanı Eyüp Yıldırım ise işadamı Mehmet Ali Aktay'ın Bismil'de genç futbolcularına yapmış oldukları maddi ve manevi desteklerinin kendilerini oldukça duygulandırdıklarını ve büyük hizmetin bir parçası oldukları ıçin işadamı Mehmet Ali Aktay'a teşekkür ve memnuniyetlerini iletti. Bu güzel davranışa Bismilin tüm hayırsever ışadamlarını davet eden Yıldırım, bu memleket bizim bu güzelim Bismil bizim, bu pırıl pırıl gençler bizim diyerek herkesi bu kutsi hizmete davet ediyorum. dedi.

Editör: Haber Merkezi