BİSMİL’DE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI KAYMAKAM TÜRKMEN’İ ZİYARET ETTİ.

 

Diyarbakir- Bismil İslami sivil toplum kuruluşlarının başkanları Bismil Kaymakamı Hamza Türkmen’i hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Nezaket ziyaretleri gerçekleştiren Ziyaretler kapsamında Kaymakam Türkmen’e; 

İLİM YAYMA CEMİYETİ-EĞİTİM-BİR-SEN,-MEMUR-SEN,--SAĞLIK-SEN,-DİYANET-SEN,-TOÇ-BİR-SEN,-GENÇ MEMUR SEN,-BİRLİK HABER SEN,-BİSMİL VEFA-DER,-PEYGAMBER SEVDALILARI DERNEĞİ,-YEŞİLAY BİSMİL TEMSİLCİLİĞİ,-İMAM HATİP DER,-KIZILAY ŞUBESİ,-BİSMİL 15 TEMMUZ GENÇLİK SPOR -DER,-MUSTAZAFLAR CEMİYETİ-SÜLEYMAN İLMİ TUNAHAN-DER,-MENZİL GENÇLER YAŞATMA DERNEĞİ,-ERBAKAN HOCA VAKFI,-ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ,-UMUT KAPISI DERNEĞİ adına Ali Bilmez, Av. Zeki Kartal, imam Hıdır Beydağ, 

Seyit Ali Ayhan, M. Şerif Aras, Fuat Ayas’ın da aralarında bulunduğu 

ve Yönetim Kurulu başkanları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen, yapılan nezaketlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Türkmen; “Bismil de iyi bir işbirliği ve uyum içerisinde sivil toplum kuruluşlarımız ile beraber İlçemiz için azami gayret sarf edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretlerde bulunan STK temsilcileri ise Kaymakam Türkmen,e misafirperverliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi