Çiftçilik yapan Yemlihan Aydın, bugün saat 08:24 sıralarında kimliği belirsiz silahlı 4 kişi veya kişiler tarafından kaçırıldığı bildirildi.

Bismil’de evin önünde kaçırılan Yemlihan Aydın ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Olay bugün saat 08.24 sıralarında Altıok Mahallesi Esnaf Caddesinde noter karşısında bulunan evinin önünde meydana geldi.

Yemlihan Aydın’ın 08.24’te evden çıktığı sırada evin önünde bir araçta bulunan yüzü maskeli ve silahlı 4 kişi tarafından kaçırıldığını bildirildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Bismil Altıok mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, evin kamera kayıtlarında failler Sabah saat 06.00’da, plakası öğrenilemeyen bir minibüs, Yemlihan Aydın evin önünde duruyor. Minibüs sabah saat 08:24’e kadar evin önünde durduktan sonra ve Saat 08.24’te evinden çıkan 60 yaşındaki Yemlihan Aydın’ı etkisiz hale getirerek kaçırdı.

Saat 08.24’te gri renkli bir panelvanın içeresinde bulunan yüzü maskeli ve silahlı kişiler,  kapıcıyla beraber binadan çıkan Yemlihan Aydın’a silah doğrultarak araca bindirip kaçırıyorlar. Kaçırılma esnasında bir boğuşma olduğu ve Kapıcı tarafından aracın rengi, plakası alındığı bildirildi.  Kaçırılma anı çevrede bulunan kameralarda görüldüğü ve Polis ve Jandarmanın olay ilgili soruşturması devam ediyor.

Yemlihan Aydın’ın ailesi açıklama yapılmaktan kaçınırken, “Niçin kaçırıldığını bilmiyoruz. Şu ana kadar kimse bizimle irtibata geçmedi. Kimseyle bir husumetimiz yoktur. Yemlihan her hangi bir siyasi partiye üye değil, kendi halinde kimseye zararı olmayan ve çiftçilikle uğraşmaktadır. Bırakılmasını istiyoruz. Diye konuştular.

 Bu arada Yemlihan Aydın, Bismil Ak parti ilçe başkanı Abdulhadi Akaydın'nın amcasının oğlu ’dur.

 

Editör: Haber Merkezi