Bismil’de denetim yapan trafik polisleri, plakasız motosikletleri durdurarak ruhsat ve ehliyet sorgulamaları yaptı. Evrakları eksik olan motor sürücülerinin haklarında işlem yapılarak motosikletlere el konuldu. İlçe Trafik Amirliği yetkilileri uyarılara rağmen  ehliyetsiz ve plakasız motosiklet kullanan sürücülerin arttığını, bu sebeple denetimlerin aralıksız süreceğini kaydettiler. Ruhsat sahiplerinin dikkatli olması gerektiğini, ehliyetsiz kişilere araçlarının kullandırılmamasını söyleyen trafik polisi amiri, bu konu da vatandaşları uyardı. Bazı ruhsatsız ve plakasız araç ve motorların suç işlemek için kullanılabileceğini trafik ekipleri, bunun da araç sahiplerine pahalıya mal olacağını uyarısında bulundu.

Ceza Kesildi.
Ehliyetsiz sürücülerin kullandıkları çalıntı, plakasız ve ruhsatsız motosikletler, halkın güvenliğini tehdit ediyor. Patlak eksoz ve aşırı hızla Bismil sokaklarında tur atan motosikletliler halkı çileden çıkarıyor.
Bismil emniyet müdürlüğüne bağlı trafik polisleri ruhsatsız, plakasız ve ehliyetsiz bir şekilde motosiklet kullanan sürücüye ceza kesti.

Halkın Huzuru İçin Denetimler Devam Edecek

Emniyet ekipleri, ilçenin huzuru ve halkın güvenli bir şekilde yaşayabilmesi için gerek trafik yönünden gerekse asayiş yönünden uygulamalarına aralıksız devam ediyor. Emniyet ekipleri , halkın huzur ve güveni için, ilçe merkezinde değişik noktalarda asayiş ve trafik yönünden uygulamalarını sıklaştırdı.

 

Editör: Haber Merkezi