Bismil Hükümet Konağının bahçesinde düzenlenen etkinliğe; merkez mahalle muhtarları, kırsal mahalle muhtarları, Kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törenler Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile devam etti. Bismil muhtarlar adına Korukçu Mahalle Muhtarı Osman Avşar tarafından anıta çelenk sunuldu.

Muhtarlar Onuruna Yemek

Bismil Hükümet konağında gerçekleştirilen resmi törenlerin ardından, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç tarafından 19 Ekim Muhtarlar onuruna yemek verdi.  19 Ekim Muhtarlar günü ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Gülenç “Ülke genelinde kentlerin daha yaşanabilir olması hedefinde tüm muhtarların emeklerinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Kar-kış, soğuk-sıcak, yağmur-çamur demeden özveriyle yasadığı mahallenin daha yaşanabilir olması için görev yapan ve bu anlamlı göreviyle her daim bizlere yiğit yol arkadaşı olan vatan sevdasının cefakar hizmet elçileri muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi..

19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç’in muhtarlar onuruna verdiği yemekle sona erdi.

muhtarlar-gunu-etkinligi-1.jpegmuhtarlar-gunu-etkinligi-2.jpeg

Editör: Haber Merkezi