İç Anadolu Bölgesi Başta Olmak Üzere , Türkiye’nin Bir çok yerinde etkinliklerle üretici , bayi ve tarımın ilgililerini bir araya getiren ‘’ Bayer Dekalb ‘’ son olarak Bismil merkezde bulunan özel bir  konferans salonunda yemekli bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Ziraat Mühendisi Nimetüllah Şimşek  tarafından , Bismil merkez ve mahallelerinde çiftçilik yapan vatandaşlara bilgilendirme yapıldı. Konferans salonunda düzenlenen yemekli bilgilendirme toplantısına yaklaşık 110 çiftçi katıldı. Ziraat Mühendisi Nimetüllah Şimşek  tarafından çiftçilere mısır tarımcılığı , dekalb’in yeni çeşitleri , mısır ekimine ait yeni teknolojiler , tarla yapısına göre tohum seçimi ,verimli üretim , kaliteli sılaj ekim ,bakım , gübreleme , ilaçlama ve sulamadan hasada kadar yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Şimşek , bilgilendirme toplantısında mısır hakkında anlatılabilecek her şeyi , mısır üreticilerine ve çiftçilere detaylı olarak anlattı. 
Bayer Dekalb tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan çiftçiler , verilen bilgiler nedeni Ziraat Mühendisi Nimetüllah Şimşek   ve ekibine teşekkür ettiler.

1-141.jpg2-167.jpg4-111.jpg
 

Editör: Haber Merkezi