Bismil’de Cahit Sıtkı Tarancı Lisesin toplantı salonunda düzenlenen yarışmaya Bismil Kaymakamı Vehbi Bakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, İlçe Şube Müdürü Ahmet Çın, Bismil Memursen Başkanı Metin Çelebi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bilgi Yarışmasına Bismil’deki  tüm liseler katıldı. Bilgi yarışması sonucunda Mecit Çelik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1.oldu. İkinciliği Bismil Anadolu Lisesi ile Şefkat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi paylaştı. Üçüncülüğü ise Şair Cahit Sıtkı Tarancı Anadolu Lisesi, Tepe Çok Programlı Anadolu Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı.

Ödül töreninin konuşan Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak,  Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, “Bu güzel günde öğrencilerimizi bilgi ile yarıştırmak, bilgilerinin yeniden güncellenmesi ve ilerde birçok alanda hem Bismillimize hem Diyarbakır’ımıza temsil edecek olan pırıl pırıl gençlerin şu anda üstün başarılarını gördük. Bu güzel yarışmada emeği olan tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Her okulda öğrencilerimiz çok uzun bir yarış içerisindedir. Gelecek vaat eden bu gençlerimizi görünce şuna emin olduk; her şeyimizi teslim edebileceğimizi anladık. İnşallah bu yarışmaların devamı gelecek.” şeklinde konuştu.

1-001.jpg2-002.jpg4-002.jpg

Editör: Haber Merkezi