BİSMİL'DE KAHVEHANE TARANDI 1 ÖLÜ 2 YARALI

DİYARBAKIR - Bismil, Bismil'in Akpınar Mahallesi Örnek caddesinde (Biten Pasajı arkası) bulunan bir kahvehane silahlı bir kişi uzun namlulu silah ile  Feyzi sırımsı'nın bulunduğu masayı tarandı. Olayda Feyzi Sırımsı yaşamını yitirirken, M.Nejat Sırımsı ve olayla alakası olmayan F.Değer yaralandı.

İddiaya göre, Akpınar Mahallesi Örnek Cadde'de bulunan bir Kahvehaneye giren H.A. kapıyı içeriden kilitledikten sonra paltosunun altından çıkardığı uzun namlulu silahıyla aralarında husumet bulunan akrabalarının üzerine ateş açtı.

Olayda kurşunlara hedef olarak yaralanan 3 kişi, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan  Feyzi Sırımsı(55) hayatını kaybetti. 2 Kişi M.Nejat Sırımsı (73) ve F.Değer (50) yaralandı. Yaralılar Bismil devlet hastanesinde ilk mudaheleden sonra Diyarbakır'da hastanelere kaldırıldı.

5f3f658a15be592807a3.jpg

Olayın duyulması üzerine, Olay üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  Yaralılar Bismil devlet hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından kahvehanenin bulunduğu cadde kısmen trafiğe kapatıldı,  özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay  yeri inceleme ekipleri saldırının yaşandığı kahvehanede incelemelerde bulundu.

Edinilen bilgilere göre; daha önce 3 yıl önce bir ev üzerine tartışılmıştı. tartışma kavgaya dönüşmüş bazıları cezaevine girmişlerdi. Daha sonra aralarında barışta sağlanmıştı. Görgü tanıkları Feyzi Sırımsı'nın yeğeni tarafından vurulduğu iddia edildi. 

 Emniyetin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

Editör: Haber Merkezi