Okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine ilçe mili eğitim müdürü Aydın Ak, öğretmen, öğretmen aileleri ve öğrenciler katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında ilahiler seslendirildi. Programda okul müdürü Metin çelebi bir konuşma yaptı.
İftar programında öğretmen, öğrenci ve davetlilere konuşmayı yapan okul müdürü Metin Çelebi, Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden feyizlenmek ibadetlerimizi yapıyoruz dedi. 
Okulumuzun düzenlemiş olduğu bu iftar programında sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum diyen Metin çelebi”  Bildiğiniz üzere, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içinde geçiriyoruz. Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden feyizlenmek ve oluk oluk kana nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz. Dilerim Cenab-ı Allah, tutuğumuz ve mağfiretini esirgemez. 
Mübarek Ramazan ayı, milletimizin iftihar edilecek hasletlerinin daha fazla ortaya çıktığı bir zamana işaret etmektedir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özelikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir. 
Yüce dinimiz güzelliklerine erişe bilmek bu ayın sunduğu kutsal mesajlara vakıf olmakla mümkündür. İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle; kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hakim olur. Bu anlamda davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz tüm misafirlerimize bu vesile ile şükranlarımızı sunuyorum. “ Diyerek konuşmasına son verdi. 
İftardan sonra merkez cami müezzini Hıdır Beydağ, Bir dua yaptı.

c6d7fc59-e999-4114-a820-07915f7c79f4.jpg5726a3a0-b1ec-403a-ad53-1bc6a4c6a0d5.jpg

 

Editör: Haber Merkezi