Son olaylarla anılan Bismil’de, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig son hafta karşılaşmasında Sivasspor - Fenerbahçe maçı 4 - 3 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi. Bu galibiyetle sarı - lacivertli ekip sezonu 82 puan'la şampiyon olarak tamamlanması Bismillileri sokağa döktürdü.

         Maçın bitiş düdüğü ile kendilerini sokakta bulan sarı-lacivertli taraftarlar, ellerindeki bayraklarla takımları lehine tezahüratta bulundu. Kentin en işlek caddesi olan İstasyon Caddesi üzerinde toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, araç trafiğinin de durmasına neden oldu.
         Spor Toto Süper Lig son hafta karşılaşmasında Sivasspor - Fenerbahçe maçı 4 - 3 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi. Bu galibiyetle sarı - lacivertli ekip sezonu 82 puan'la şampiyon olarak tamamladı.
Gençler arabalarla Bismil caddelerinde korna çalarak, Fenerbahçe 2010-2011 sezonunun şampiyonluğu kutladı. Bismil’de sokaklara çıkan gençler, maçtan sonra şampiyon olmuş gibi büyük sevinç yaşadı. Bismil caddelerinde taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu.
 
 
Sivasspor Fenerbahçe maç sonucu (Kısa)
 
Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Sivasspor: Korcan 3, Uğur 3 (Dk. 46 Abdurrahman 4), Sedat 3, Navratl 5, Hayrettin 4, Kadir 3, Erman Kılıç 3, Mehmet Nas 3 (Dk. 62 Rada 3), Kamil Grosicki 4, Eneramo 3 (Dk. 83 Mehmet Yıldız ?), Suarez 3
Fenerbahçe: Volkan Demirel 6, Gökhan Gönül ? (Dk. 31 Bekir 6), Lugano 6, Yobo 6, Andre Santos 7, Mehmet Topuz 5, Selçuk 7, Emre 5, Stoch 4 (Dk. 46 Baroni 5), Alex 7, Niang 5 (Dk. 81 Dia ?)
Goller: Dk. 6 Andre Santos, Dk. 41 Selçuk, Dk. 51 Alex, Dk. 67 Yobo (Fenerbahçe), Dk. 20 Narvatl Dk. 65 ve 90 Erman (Sivasspor)

Spor Toto Süper Lig son hafta karşılaşmasında Sivasspor - Fenerbahçe maçı 4 - 3 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi. Bu galibiyetle sarı - lacivertli ekip sezonu 82 puan'la şampiyon olarak tamamladı.
MAÇTAN DAKİKALAR:
6. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Sol kanatta orta alanda topla buluşan Andre Santos, Alex ile verkaça girdi. Alex'in topuk pasıyla yeniden topla buluşan Andre Santos, sol kanattan hızlı bir şekilde ceza alanına girdikten sonra çaprazdan sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-1

20. dakikada Sivasspor skora dengeyi getirdi. Sağ kanattan Erman'ın kullandığı korner atışında Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırmaya çalıştı. Bu pozisyonda topu kontrol eden Sedat, köşe bayrağı yakınlarından meşin yuvarlığı ceza alanına göndermek istedi. Bu pozisyonda Lugano'ya çarparak yükseklik kazanan topu, Kadir kafayla kale alanına indirdi. Müsait pozisyondaki Navratil, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-1

41. dakikada ceza alanı dışında topu önünde bulan Selçuk'un yerden sert şutunda, zeminin de ıslak olması nedeniyle kaleci Korcan, üzerine gelen topu kontrol edemeyince meşin yuvarlak filelere gitti: 1-2

Maçın ilkyarısı Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

51. dakikakda Alex farkı ikiye çıkardı. Ceza sahası önünde kazanılan serbest vuruşu kullana Alex muhteşem bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3 - 1.

65. dakikada Erman farkı tekrar bire indirdi. Orta sahadan kaptığı topla ceza sahasına yönelen Erman uzak mesafeden sert ve düzgün vurdu kaleci Volkan'ı mağlup etti: 3 - 2.

67. dakikada Yobo Fenerbahçe'nin 4. golünü kaydetti. Sol kanattan Emre'nin ortaladığı topa iyi yükselen Yobo kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 4 - 2.

90 dakikada Sivasspor Erman ile bir gol daha buldu. Son çizgiye inen Mehmet Yıldız'ın ortasına Erman sert vurdu topu ağlara gönderdi: 4 - 3.

Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmayınca ligin son karşılaşmasında Sivasspor'u 4-3 mağlup eden Fenerbahçe 2010-2011 sezonunun şampiyonu oldu.

Editör: Haber Merkezi