Törene, Bismil Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven, Şube müdürleri, okul müdürleri ve Öğrenciler katıldı.

Bismil  Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, öğrenciler ile birlikte derse katıldı.
Sabahın erken saatlerinde okullarına gelen öğrenciler aileler ve arkadaşları ile birlikte ilk günün heyecanını yaşandı. İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Kurtuluş İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin ve öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yıllarını kutladı. Yüksel, "Bu ilk günün heyecanını yatıştırmak çok önemli, ilk gün çocuklarımızın yerlerine yerleşmesinden ve ilk gün olduğundan dolayı buradayız, mutluyuz. Bu vesile ile yeni öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."


35 BİN ÖĞRENCİ OKULA BAŞLADI
Bismil, yeni eğitim öğretim yılına 139 okul, 35 bin öğrenci ve bin 680 öğretmen ile başladı. 
2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını temennisinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven “Okul idarecileri ve öğretmenlerimizin fedakar çalışmaları, öğrencilerimizin gözlerindeki parıltı ve arzuları bizlere ülkemizin geleceği konusunda büyük umutlar vermektedir. Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi hazırlayanlar da öğretmenlerimizdir. Öğrencilerimizin yetişmesinde öğretmenlerimizin olduğu kadar değerli velilerimize de büyük görevler, sorumluluklar düşmektedir. Geleceğimizin güvencesi sevgili öğrencilerimiz; aileleriniz, öğretmenleriniz ve idarecileriniz olarak sizleri bilimi ve teknolojiyi kullanan, erdemli, sorunlara çözüm üretebilen, araştıran, sorgulayan, milli değerlerine bağlı, bilimin ve aklın yol göstericiliğinden ayrılmayan, çağdaş bireyler olarak yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz dedi.

Tören, yapılan konuşmaların ardından protokol ile birlikte okul sınıflarının gezilmesinin ardından son buldu.

01-134.jpg03-175.jpg04-107.jpg
 

Editör: Haber Merkezi