Diyarbakır ili, Bismil İlçesi Aşağıoba (Merxendi) köyü Diyarbakır’da bir kişinin Bismil’deki köye gelmesi üzerine testi pozitifçıkması üzerine köy karantinaya alındı. 

Karantina Devlet yetkililerin köye fedakarca katkı ve hizmetleri nedeniyle Aşağıoba köy muhtarı Murat Kaya gazetemizde yayınlamak üzere teşekkür mesajı gönderdi. 

 

Şimdilerde daha iyi anlıyorum Köyümüze yapılan bu hizmeti. Bunları bir teşekküre sığdırmak çok zor." değerlendirmesini yapan Muhtar Kaya mesajında; köyümüzde karantina süre boyunca başta devletimizin, İlçe Kaymakamıve Belediye Başkanı Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Tarım Müdürü Remzi Çekiç, sağlık personellerinin, Jandarma güçlerinin güzel yüzlerini esirgemeyen askerlere sonsuz teşekkür ederim. Devlet büyüklerimize en içten sevgi ve saygılar." ifadelerini kullandı.

Kaya mesajın devamında; Bu ülkenin vatandaşı olmanın gururunu yaşattınız. Minnettarım. Böyle bir dönemde devletimizin desteğiyle köyümüze olabilme şansı verilmesi gerçekten gurur duyulabilecek bir durum. Dedi.

Editör: Haber Merkezi