Yangın, saat 12:00 sıralarında Ulutürk mahallesi 905. Sokakta Mehmet Şimşek’'e ait kirada oturduğu evde meydana geldi. Evde bir anda alevler yükselmeye başladı. Bunun üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipler ilçe merkezlerindeki olaylara 5 dakikadan daha az bir zamanda müdahale ederek bu alanda bir rekora imza attı.  Bismil itfaiye ekiplerinin büyük çabalarıyla yanan ev tamamen söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken ev kullanılmaz hale geldi. Ekipler yangının elektrik kontağından çıktığı üzerinde duruyor.
Evi yanan aile yardım bekliyor
Elektrik kontağından çıkan yangın kısa sürede evi sardı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sonrasında eşyalar kullanılmaz hale geldi. Evi yanan Şimşek aile ise yardım bekliyor.

“Evim yandı, yardıma ihtiyacım var”
Evi yanınca mağdur olduklarını belirten kiracı olan ev sahibi Mehmet Şimşek, “Yangın biranda başlayıp, birden evin tamamını sardı. Bütün eşyalarımız yandı. Günlük yevmiyeyle çalışan biriyim, yetkililerden bize yardım elini uzatmasını istiyorum. Ben şu an bu haldeyim, hiçbir şeyim yok dedi.
Mahalle muhtarı Resul Aydın ise ev sahibinin mağdur olduğunun hayırsever vatanların bu aileye yardım etmesini istedi.

3-180.jpg2-186.jpg4-124.jpg5-081.jpg

 

Editör: Haber Merkezi