Bismil Eğitimciler Derneği(BEĞİDER) tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası programı ilçe sakinlerinden yoğun ilgi gördü.

Bismil İlçesinde Bismil Eğitimciler Derneği (BEĞİDER) tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliğin açılış konuşmasını yapan Bismil Müftüsü Hanifi Ballı yaptı.

Bismil Doğan Düğün salonunda düzenlenen etkinliğe Bismil Kaymakamı Vehbi Bakır ve Tepe belediye Başkanı Ahmet Çelebi, İlçe Müftüsü Hanefi Ballı kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Hanifi Ballı ve Bismil Eğitimciler Derneği Tansel Atar konuşmacı olarak katıldı. Kuran-ı Kerim'in okuduğu ziyafetin ardından okunan etkinlikte; Eğitimciler Derneği Başkanı Tansel Atar, Peygamber Efendimizin(sav) hayatından örnekler verdi.

Etkinlik Şanlıurfalı Tasavvuf Müziği Sanatçısı Mahmut Durgun’un seslendirdiği ilahilere eşlik eden Bismilliler büyük ilgi gösterdiler.

Gecede, Mahmut Durgun’un seslendirdiği ilahileri vatandaşlar cep telefonları ile kaydetmek için adeta birbirleri ile yarıştılar.

kutlu-dogum-2013-begider-(16).20130414153547.jpg

Editör: Haber Merkezi