Bismil Kaymakamlığı ve Bismil Belediyesi'nin özel bir salonda ortaklaşa düzenlediği programa Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Boyacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ersin Erdoğan, İlçe Yazı İşleri Müdür Fahrettin Taymur, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya ve heyeti, STK başkanları, mahalle muhtarları, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe protokolünün vatandaşlarla bayramlaşmasının ardında konuşan Belediye Başkan Vekili Yüksel,” her yıl olduğu gibi bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızın katılımıyla huzurlu bir şekilde bayramlaşma töreni yapıldığına dikkat çekip programa katılanlara teşekkür ederek herkesin bayramını kutladı.

Özel bir salonda gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek güvenlik güçleri ile bayramlaştı.

 

İlçedeki şehit ve gazi aileleri ziyaret edildi

Bayramlaşma programı dahilinde ilçedeki şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden Başkan Yüksel, Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade etti. Başkan Yüksel, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.

Şehit ve Gazi ailelerin ziyaretleri sırasında konuşan Başkan Yüksel, “Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir.” dedi.

 

Ziyaretleri ile Bizleri Mutlu Ettiniz

Başkan Yüksel ve beraberindeki heyetin Kurban Bayramı dolaysıyla ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyetini dile getiren şehit yakınları ise, ziyaretleriyle kendilerinin yalnız hissetmediklerini ve sahipsiz olmadığını belirterek “ Her zaman bizlerin yanımızda olduğunuzu biliyor ve hissediyoruz, dediler.

6-038.jpg1-104.jpg3-126.jpg5-054.jpg

Editör: Haber Merkezi