Bismil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çalışmaları sürdürülen Bismil merkeze 7 kilometre uzaklıkta bulunan Çöltepe mahallesinde 61 dönüm üzerine mesire alanı ağaçlandırma çalışmalarına başlandı.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Çöltepe mahallesinde Belediye tarafından yapılan ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceledi
Park ve Bahçeler Müdürü Remzi Çekiç’ten ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Gülenç, Çöltepe mahallesinde bulunan Belediye ait 61 dönüm alanda binlerce ağacın dikileceği yerlerde mesire ve piknik alanı yapılacağını vurguladı.
Başkan Gülenç, “İlçemizde büyük bir eksiklik olan mesire alanı için hazırladığımız proje çalışmalarımıza başladık. Bismil Batman yolu üzerinde Çöltepe mevkiinde buluna alanda ağaçlandırma çalışmalarına başladıklarını belirtti. Burada vatandaşlarımız için piknik alanları olacak şekilde bir mesire alanı yapmayı hedefliyoruz. Bu projemizin hayata geçmesiyle ilçemizde sosyal faaliyetlerinin artmasını bekliyoruz “dedi.

.
Gülenç” İlçemizde ilk kez uygulanıyor” 
“Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz burada hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu söyleyen Başkan Gülenç” İlçemizde ilk kez uygulanan bir piknik alanı, burası tamamlandığında eminim vatandaşlarımız beğenecektir, Çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarımız son suratla devam ediyor. Önümüzdeki bahar ayında vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile çocukları ile birlikte gelip zaman geçirebilecekler” dedi.bismil’de-61-donum-mesire-alani-yapiliyor-1-870x420.jpeg

Editör: Haber Merkezi