Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Kızılkaya, bu güzel ziyaretin özellikle de Cuma gününe tevafukken denk gelmesi kendisi için daha anlamlı ve duygu yüklü olduğunu belirtti. BİSTK ‘in bu anlamlı ziyaretini kendi ve yönetimi adına çok sevindirici olduğunu ve bir o kadar da kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Bizler Ak parti olarak STK’lıları önemseyen ve düşüncelerine değer veren bir parti olduğunu ifade eden Kızılkaya, Bismil ilçemizde faaliyet yürüten BİSTK'in değerli temsilcileri, ağabeylerim ve kardeşlerimle birlikte çalışarak ve onların sağlayacakları güçle hem ilçemizdeki sorunlara adil bir şekilde çözüm üreteceğimizi hem de Ak Partimizi hak ettiğini yere taşıyacağımızı ve yükselteceğimiz kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

KIZILKAYA “2019 VE YEREL SEÇİM’DE BAŞARILI OLACAĞIZ”

2019 ve yerel seçime de değinen İlçe Başkanı Kızılkaya “Özellikle de 2019 yılında yapılacak  seçimlerde başarılı olacağımıza ve Bismil halkının özlemini çektiği Ak Belediyecilik Hizmetlerine kavuşacağına İnancım tamdır. Bir kez daha ifade edeyim böyle BİSTK gibi bir platformun birçok STK ‘yi bir arada barındırmasını Partim adına, ilçemiz Bismil adına çok önemli buluyorum ve takdir ediyorum. Bu güzel bir o kadar da anlamlı ziyaretlerinden dolayı BİSTK'in değerli temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum”, dedi.

2018-03-04-photo-00000125.jpg

BİSTK “HAK VE ADALET İÇERİSİNDE YAPILAN TÜM HİZMETLERİ DESTEKLEYECEĞİZ”

Sivil Toplum Kuruluşları adına konuşan Şerif Aras ise  “İlçemize yapılacak hizmet konusunda hak ve adalet içerinde olduğu müddetçe bütünüyle hizmetleri destekleyeceğimizi ve Ak Partinin hizmet ve hayrat sahasında hem fiiliyatımızla hem de dualarımız sonuna kadar beraber olacağız. Yüce Rabbimiz bir ayetinde bizlere şöyle ferman ediyor: “Toptan Allah’ın ipine hepiniz sımsıkı sarılın ve ayrılmayın.” Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; “Bir olacağız, diri olacağız birlik olacağız hep birlikte Bismil olacağız Türkiye olacağız.” Bu düsturla ve misyonla hareket etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Aras konuşmasında, Yeni seçilen Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı yönetimine başarılar diliyorum tebrik ediyorum ve başarılarının artarak devamını diliyorum" dedi. 

Editör: Haber Merkezi