Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe mevsime uygun bitkilerle donatmaya başlayan Bismil Belediyesi, 20 bin çiçek ve 10 bin ağaçı toprakla buluşturacak. Satın alınan çiçek ve ağaçlar, ilçe park ve sokaklarına güzellik katacak. Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç “Hem ilçemizi çiçeklerle süslemeye hem de kooperatiflerine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sokaklar Süslenecek

İlçeyi güzelleştirmek adına çiçek alımı yapan Bismil Belediyesi, bu kış mevsimi için de 20 bin adet çiçek ve 10 bin adet ağaç satın aldı. Bismil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda; çuha, sıklamen, aslanağzı ve menekşe gibi çiçeklerle, tüm parklar ve muhtelif alanları rengârenk çiçeklerle süsleyecek.

İlçemiz Çiçek Açacak

Bismil  Belediye Başkanı Turgay Gülenç, “Yeşile önem veren, bina değil ağaç diken bir yöneticilik anlayışına sahibiz. Daha yeşil ve çiçek gibi bir ilçe oluşturmak için hizmet ediyoruz. Bu kış da Bismillimizi 20 bin çiçek ve 10 bin ağaç ile güzelleştireceğiz. Hem yılın her döneminde ilçemizi çiçeklerle süslemeye hem de kooperatiflerine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan ve yapılacak olan tüm bu çalışmalar vatandaşlarımızın daha güzel bir Bismil’de yaşaması içindir diyen Başkan Gülenç bizler bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz.’ İfadelerine yer verildi

Editör: Haber Merkezi