Bismil’in Tepe Beldesinde iki kardeşin üç gün arayla vefat etmesi her iki aileyi yasa boğdu.

 Bismillin Tepe Mahallesinde ikamet eden, Abdulkadir Karademir'in oğlu Muhammed Karademir 25/11/2016 vefat etmişti. Abisinin taziyesinde 3 gün duran M.Emin Karademir 27/11/2016 tarihinde gece saat 11:00 sıralarında kalp krizi geçirilerek hayatını kaybetti.

Bismil Belediye Başkan Yardımcısı Şeyhmus Aydın amcaları ve Bismil Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Mekin Çelebi'nin dayıları olan Muhammed ve M.Emin Karademir,  iki kardeşin üç gün arayla vefat etmesi Tepe halkınıda yasa boğdu. 

Üç gün arayla iki ağabeyini de toprağa veren M.Sıddık Karademir çok üzgün olduklarını belirterek, “Yapacak bir şey yok. Takdiri ilahi. Cenab-ı Allah böyle uygun görmüş. Başsağlığı için yanımızda bizlere destek veren akrabalarımıza ve Tepe halkına teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu.

İlçemizde geniş çevrelerce tanınan iki kardeşin ölümü herkesi üzüntüye boğdu. İki kardeşin cenazesi Tepe Camii’nden alınarak Tepe beldesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

3 gün arayla 2 kardeşlerini kaybeden aile Tepe beldesinde bugün tekrar taziye kurdu. Bismil Haber Gazetesi olarak vefat edenleri Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Editör: Haber Merkezi