Sünnet şölenine Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Akparti İlçe Bismil belediye başkan adayı Mustafa Kemal Arslan, Ak parti Bismil ilçe Başkanı Mehmet Kızıklaya Bismil Emniyet Müdürü Ersin Doğan, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Bismil’de maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için belediye tarafından 2. Geleneksel sünnet şöleni düzenlendi. Şölen öncesi çocuklar, aileleriyle birlikte Diyarbakır’da lunapark ve alışveriş merkezlerine götürüldü. Daha sonra ilçeye getirilen çocuklar Bismil’de özel bir düğün salonunda düzenlenen etkinliklereler, eğlenceli vakit geçirdiler. Sünnet şölenini kapsamında 170 çocuğa Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Kerem Süleyman Yüksel tarafından çocuklara çeyrek altın takıldı.

“Sünnet Şölenini Geleneksel Hale Getirdik.”
Kaymakam Yüksel, çocukların hayatlarındaki en önemli günlerden biri olan sünnet gününü daha anlamlı ve daha eğlenceli kılmak adına böyle bir eğlence düzenlemeyi uygun gördüklerini belirterek, “Bismil’de sünnet şölenini geleneksel hale getirdi. Sünnet öncesinde  170 kadar evladımız Diyarbakır’da lunaparkta ve alışveriş merkezlerinde değişik eğlence araçlarıyla güzel vakit geçirdi. Erkekliğe ilk adımlarını burada atacaklar. Bu anlamda güzel bir merasim oldu. Sosyal ve kültürel konularda biz de bu açıdan çok önemli işler yapmak durumundayız. Bugüne kadar güzel aktivitelerde bulunduk.” dedi.

01-128.jpg02-192.jpg03-160.jpg05-060.jpg
 

Editör: Haber Merkezi