Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yıl dönümü münasebetiyle Atatürk Anıtına Çelenk Sunum Töreni düzenlendi.

Törene Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, İlçe Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Akparti İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya, Akparti Bismil Meclis Üyesi Mahmut Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, siyasi parti temsilcileri, askeri personel, emniyet teşkilatı personeli, muhtarlar, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kerem Süleyman Yüksel tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından Hükûmet Konağındaki Atatürk Anıtında gerçekleştirilen tören sona erdi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma programı daha sonra Cahit Sıtkı Tarancı Anadolu Lisesi Konferans salonunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından öğrenciler tarafından eserler okundu. Anma programı Lise öğrencilerinin hazırladığı sunumu ile sona erdi.

55-009.jpg03-139.jpg01-117.jpg

Editör: Haber Merkezi