Bismil Ziraat Bankası pazarlama çalışanlarında Recep Elem, Ziraat Bankası'nın, Esnaf ve sanatkarlara ucuz kredi imkanı sunduğunu ifade ederek, "Esnaf ve sanatkarlarımız, ucuz krediden yararlanıp işlerini genişleterek, 'yenilikçilik ve rekabetçilik' adı altında kendilerini yenileme imkanı bulacaklardır" dedi.

        Bismil Ziraat bankası Pazarlama çalışanı Ömer Turmak, Esnaf ziyaretinde Bes Emeklilik, bugünden iyi planlanması gereken bir dönem olduğunu ifade ederek, Bireysel Emeklilik Sistemi ile çalışma yaşamınız boyunca yapacağınız düzenli tasarrufları emeklilik yatırım fonlarında değerlendirdiği takdirde, emekliliğinizde ek gelir sağlayarak, hayat standardınızı koruyacağını ifade etti.

Ziraat Bankası pazarlama çalışanı Süleyman çiftçi, Bireysel Emeklilik Sistemi'nin Avantajları şöyle sıraladı.

        Çiftçi, Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yaptığınız tasarruflar için vergi mükellefi olup olmadığınıza bakılmaksızın %25 oranında devlet katkısı aldığını ifade ederek, Tercihinize göre katkı payı tutarınız banka hesabınızdan ya da kredi kartınızdan her ay düzenli olarak tahsil edilir. Dilediği  zaman düzenli ödemeleri  dışında belirlediği  tutarda ek katkı payı ödemeleri yapabilir. dedi.

Ziraat Bankası pazarlama çalışanı Süleyman çiftçi, Bireysel Emeklilik Sistemi güvenli bir sistemdir. Emeklilik şirketlerinin faaliyetleri T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı, Bağımsız Denetim Şirketi ve Emeklilik Gözetim Merkezi'nin, fon ve portföy yönetiminin faaliyetleri ise Sermaye Piyasası Kurulu'nun denetim ve takibindedir. diye konuştu.

           UYGUN KREDİLER ZİRAAT BANKASINDA

          Kredi kullanmak isteyen esnaf ve sanatkarların bağlı oldukları odalara, birliğe ve Ziraat Bankası'na müracaat edebileceğini aktaran Bismil Ziraat Bankası pazarlama çalışanı Recep Elem,  "Her esnaf kredi kullanabilecek. Ayrıca şahıs firmalarından ek herhangi bir teminat alınmamaktadır. Ziraat Bankası yetkililerine, esnaf ve sanatkarlara ucuz kredi imkanı sunuyor." diye konuştu.

      Recep Elem, KOBİ destek programından kimlerin yararlanabileceği, maksimum limitin ne kadar olduğu, teminat koşulları ve vade seçenekleri hakkında konu ile ilgili görevli banka personellerinin katılımcıları en ince detayına kadar bilgilendirdiklerini, konu ile ilgilenen vatandaşların bizzat Bismil banka şubesine gelerek bu programdan yararlanabileceklerini belirtti.

 

Editör: Haber Merkezi