Bismil Ziraat Bankası Müdürü Mustafa Gergin Batman  Ziraat Bankası Merkez Şube Müdürü olarak atandı. Gergin’den boşalan göreve Sason Ziraat bankası Müdürü İdris Buluttekin atandı. Bismil Ziraat Bankası Şubesi’ne yeni atanan İdris Buluttekin Pazartesi günü görevine başladı.

          Bismil Ziraat Bankası Şubesine yeni atanan İdris Buluttekin, Bismillere en iyi hizmeti vermek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

          Kendisinin de bu yöreye yabancı olmadığını görevi boyunca herhangi bir zorluk yaşamayacağını dile getiren Buluttekin,”Diğer yöneticilik yaptığım yerlerde  olduğu gibi Bismil’de insanlarımızın sevecen sıcak ilgisiyle karşılaştım. Bende yöre insanlarımıza hizmet etmeyi bir görev olarak algıladığımdan,  kendi yöremizden başka bir yere gitmek istemedim. Bismil Tarımın ve hayvancılığın olduğu bir bölge, Ziraat Bankası çiftçinin ve köylünün  bankasıdır. İnşallah Ziraat Bankası Bismil Şubesi ekibi ile müşterilerimizin istek ve taleplerini en iyi bir şekilde karşılamaya çalışacağız” dedi.

           İdris Buluttekin, Diyarbakır’ın ilçesine bağlı Kulp ilçesinde dünyaya geldi. 1998 yılında meslek hayatına başladı. Sason Ziraat bankası Şube Müdürü iken, Bismil Ziraat bankası şube Müdürlüğüne atandı. 

 

Editör: Haber Merkezi