03-13 Şubat 2020 tarihlerinde Antalya da gerçekleştirilen Türkiye Wushu-Kung fu şampiyonasında büyük erkeklerde Türkiye 3.sü olan Cemal Argış Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanarak Bismil adına uzak doğu sporlarında bir ilke imza attı.

Recep Tekin Minikler Türkiye Wushu-Kung fu Sanda 1.si şampiyonu

Kenan Güneş Büyükler Türkiye Wushu-Kung FU Taolu Serbest stil Wing chun Türkiye 1.si şampiyonu

Cemal Argış Türkiye Wushu-Kung fu şampiyonası Büyük Erkekler 52 kg Light Sanda Türkiye 3.sü

Ozan GÜL Gençler Türkiye Wushu-Kung fu Jianshu 2.si ve Chang Quan 3.sü oldular.

Bismil için her zaman ilklere vesile olduklarını dile getiren Milli Wushu Kung fu Antrenörü Kenan Güneş; bu şampiyonaya katılmamızda bize destek olan Bismil ilçe Kaymakamı ve Bismil Belediyesi Başkanı Sn. Kerem Süleyman Yüksel beye, Bismil Belediyesi Kültür Müdürü sn. Zuhal Elitok hanıma ve Bismil ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü sn. Veysel Kaya'ya teşekkürlerini sundu. Twf Başkanı sn. Abdurrahman Akyüz'e, Twf üst istişare heyeti kurulu üyesi, Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu koordinatörü sn. Abdülaziz Velioğlu'na, Twf MHK üyesi ve Diyarbakır Wushu Kung fu İl temsilcisi Sn.  Ahmet Erbay'a ve her daim yanlarında olan ve   emekleri olan sn. Hikmet Attı hocalarına, Bismil Tügva ilçe başkanı sn. Hamit Aras'a ve Bismil ilim Yayma Cemiyeti Başkanı sn. Şerif Aras 'a teşekkür etti.

 Güzel yarınlar ve başarılı bir nesil için mücadele ettiklerini dile getiren Kenan Güneş; idarecilerimiz ve halkımız bizlere destek verdikçe inşallah belediyemizi, ilçemizi ve ilimizi gerek yurt içinde gerekse yurt dışında en güzel şekilde temsil edeceğiz inşallah dedi.

03-190.jpg04-116.jpg02-225.jpg

Editör: Haber Merkezi