Bismil Vefa der her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayram’ı öncesinde de yardım faaliyetlerine devam ediyor. Önceden tespit edilen 100 yetim ve muhtaç çocuğa bayramlık elbise ve ayakkabı yardımında bulunacak.
Yapılacak olan yardım çalışmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Bismil Vefa Der Başkanı Fuat Ayaş, Bu bayramda yetimlerin yüzünü güldürmek istediklerini söyledi. Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle ilçemizde bulunan yetim ve yardıma muhtaç çocuklara giyim yardımında bulunacağız. Bu hayırlı projeye katkı sağlamak isteyen hayırsever vatandaşlarımız bize ulaşarak yardım edebilirler.  

"Onlar gülünce bizim çalışma azmimiz artıyor"
Ayaş, "Bu Ramazan Bayramın öncesinde toplam 100 yetim ve bakıma muhtaç olan kardeşimizi giydireceğiz. İstedik ki bu bayramda da yetimlerimizin yüzü gülsün. Onların yüzü gülünce biz de gülüyoruz, onlar gülünce bizim de çalışma azmimiz artıyor. Bizim hedefimiz bununla sınırlı değildir. Hayırsever vatandaşlarımız desteğiyle bu sayıyı daha da artabilir. Amacımız hayırsever vatandaşlarımız ile yetimler arasına gönül köprüsü olmaktır. Bu ailelere bir nebzede olsun katkı olmak amacıyla Vefa der olarak yardım etmeye çalışıyoruz. Yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız 0551 386 12 59- 0535 886 44 21 nolu telefonlarından bize ulaşabilirler, ifadelerini kullandı.
Ayaş, "Bu vesileyle yardım edecek olan kardeşlerimize, sponsor olan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Ben hepsine Vefa der adına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun." diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi