Bismil Vefa _ Der'in organizasyonuyla hayırsever iş adamları, Bismil’de yüzlerce evin kapısını çaldı.

Dernek yetkilisi Fuat Ayaş, Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bismil hayırsever insanların kendilerine müracaat ederek kesecekleri kurbanların etlerinin halka dağıtılmasında aracı olmalarını istediğini, kendilerinin de bu konuda yardımcı olmayı bir görev saydıklarını söyledi.

 Bismil ilçesinde, gidilmedik yer bırakmayan gönüllüler, ekipler halinde, kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması adına büyük çaba gösterdi. Titizlikle yürütülen yardım faaliyetleri ile Kurban Bayramı sevincine yoksul, yetim, yaşlı ve çocukları herkesi ortak etti. Kurban Eti dağıtımına, Bismil’de Vefa Der gönüllüleri, Bismil İlçesi Tepe beldesinde kesilen kurbanların etlerini muhtaçlara dağıttı.

Bismil Vefa – Der gönüllülerinin sabahın erken saatlerinde başladığı yardım dağıtımı için Bismil Vefa - Der Yönetim Kurulu üyesi Fuat Ayaş, şunları söyledi: Bismil İlçe Merkez ve Belde ile köylerde yaklaşık 500 mağdur ailemiz var.

Derneklerinin amaçlarından biri de fakir ve zenginler arasında köprü görevini yerine getirmek olduğunu ifade eden Bismil Vefa _ Der  Başkanı Fuat Ayaş, bu hayırlı işe vesile olan hayır sahiplerine ve kurban etlerinin kesilmesi ve dağıtılmasında yardımcı olan dernek gönüllülerine teşekkür ederek Cenabı Allah'ın bu yardımlarının ve çabalarının karşılığını kat kat ecirleri verecektir. Dedi.

dscf2401.jpg

dscf2402.jpg

dscf2408.jpg

Editör: Haber Merkezi