Bismil Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen mütevelli heyeti üye seçimine 104 Mahalle muhtarı katıldı. Korukçu Mahalle Muhtarı ve aynı zaman da Bismil Belediyesi Yol Kontrol Sorumlusu Osman Avşar, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Medeni Onay ve Karagöz Mahallesi Muhtarı İslam Atak aday oldular.

 

Muhtarları arasında yapılan seçimde Korukçu Mahalle Muhtarı ve Aynı zamanda Bismil Belediyesi Yol Kontrol Sorumlusu Osman Avşar 60 oyla alarak SYDV 2018 yılı faaliyet dönemi mütevelli heyetine seçilerek muhtarları temsil etme hakkı kazandı.

 

Kaymakam Turgay Gülenç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; 2017 yılının genel değerlendirilmesi yapıldı. 2018 yılında yapılacak çalışmalar ile yürütülecek faaliyetlerin de planlandığı toplantıda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde görev alacak üye seçimi yapıldı.

Ayrıca 10 Sivil Toplum Kuruluşları arasında yapılan seçimde ise Bismil Engelliler Derneği Başkanı Selman Ökçe çoğunluğun oyu alarak STK’lar asına temsil etme hakkı kazandı.

Kaymakam Gülenç; "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın 2018 yılı faaliyet döneminde görev alacak üyelerimizi belirlemek için bugün burada toplanmış bulunmaktayız. Halkımıza ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla ulaşarak hizmet sunuyoruz. Mahalle muhtarları olarak sizler vatandaşımızın ve devletimizin temsilcisisiniz. Bu nedenle mahallelerinizde karşılaştığınız sorunları hep birlikte iletişim içerisinde çözme gayreti içerisinde olacağız " dedi.

Yeni seçilen mütevelli heyeti üyesi muhtarları ve STK’ları tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Gülenç toplantıya katılan tüm muhtarlara ve STK’lara teşekkür etti.

whatsapp-image-2017-12-14-at-17.23.17.jpeg

Editör: Haber Merkezi