Bismil Kaymakamlığı Konferans Salonunda gerçekleştirilen mütevelli heyeti üye seçimine 102 Mahalle muhtarı katıldı. Dumlupınar mahallesi Muhtarı Medeni Onay, Altıok mahallesi muhtarı Mürsel Zorooğlu, Karayiğit mahallesi muhtarı Yağmur Akgün ve Tepe mahallesi Abdulkadir Sümer aday oldular.
 Muhtarları arasında yapılan seçimde Dumlupınar mahallesi Muhtarı Medeni Onay, Altıok mahallesi muhtarı Mürsel Zorooğlu, SYDV 2020 yılı faaliyet dönemi mütevelli heyetine seçilerek muhtarları temsil etme hakkı kazandı.

  Kaymakam Yüksel, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; 2019 yılının genel değerlendirilmesi yapıldı. 2020 yılında yapılacak çalışmalar ile yürütülecek faaliyetlerin de planlandığı toplantıda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde görev alacak üye seçimi yapıldı.

Kaymakam Yüksel; "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın 2020 yılı faaliyet döneminde görev alacak üyelerimizi belirlemek için bugün burada toplanmış bulunmaktayız. Halkımıza ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla ulaşarak hizmet sunuyoruz. Mahalle muhtarları olarak sizler vatandaşımızın ve devletimizin temsilcisisiniz. Bu nedenle mahallelerinizde karşılaştığınız sorunları hep birlikte iletişim içerisinde çözme gayreti içerisinde olacağız " dedi.
Yeni seçilen mütevelli heyeti üyesi muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Yüksel toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi