Bayram sonrası gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan BİSTK yönetim kurulu üyelerini Gazetemizin İmtiyaz sahibi Mekin Çelebi ve gazete çalışanları ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette ilçe ve  ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Mekin Çelebi tarafından karşılanan BİSTK yöneticileri, Bismil Haberi baskı ve  internet sayfası olarak takip etmeye devam ettikleri Bismil haber sitesinin yayın organı olan gazetenin Bismil'deki basın alanına büyük katkılar olduğunu ifade eden BİSTK yöneticilerinden Hıdır Beydağ,  "Bismil Haberin internet sitesinin çok sıkı takipçilerindeniz. Bismil’deki habercilik alanında büyük bir ağırlığının olduğunu biliyoruz. 
Bizler Bismil STK Platformu olarak MY Profesyonel gurubunu aynı ilgiyle takip etmeyi sürdürürken üzerimize düşecek her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bildirmek üzere bugün sizleri  ziyaret etmiş bulunuyoruz. diye konuştu. 

Bismil STK Platformu Sözcüsü Hıdır Beydağ ve yöneticilerin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bismil Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mekin Çelebi, “Gazetemize kadar gelip bize desteğini veren Bismil STK Platformu yöneticilerine nazik davranışlarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz" dedi.
02-150.jpg

Editör: Haber Merkezi