Teknik Sorumlu Ekinci,”Taraftarımız bizi, biz de onları özledik. Sahanın çok az eksiği kaldı. İstenilirse hemen tamamlanır. Müteahit firmadan çalışmaları hızlandırmasını istiyoruz.” dedi.
 
‘KENDİ SAHAMIZI İSTİYORUZ’
 
Bismil ilçe stadındaki sentetik saha çalışmalarından dolayı ilk yarıdaki tüm maçlarını deplasmanda ve Diyarbakır’da yapan Bismil Belediyesapor, sahasının maçlara açılmasını iple çekiyor. Çalışmaların bir-iki eksik dışında tamamlanma aşamasına geldiği öğrenilirken,Bismil Belediyespor teknik sorumlusu Mikdat Ekinci, müteahit firmadan çalışmaları hızlandırmasını istedi. Ekinci,”İkinci yarıda 7 maçımız fikstürde iç sahada olacak. Bunları sahamızda oynamak istiyoruz. Çok ateşli bir taraftarımız var. Onların desteğiyle ilk yarıya göre daha başarılı sonuçlar alırız. Sahanın çok az eksiği kaldı. Bizler bekliyoruz,taraftarımız bekliyor. Müteahit firmadan eksikleri gidermesini istiyoruz. İstenilirse bunlar 1-2 günde tamamlanır.” dedi.
 
Bu arada Bismil Belediyespor’da genel koordinatörlük görevine eski futbolcu Abdullah Akan getirildi. Bismilli olan Akan,Diyarbakırspor,Mersin İY.,Siirtspor gibi takımlarda forma giydi.
 
Söz
Editör: Haber Merkezi