Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzmanlığına atanan Mehmet Reşit Memiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ve  okul müdürleri ile yemekte bir araya gelerek veda etti.  Bismil Eğitim Bir-Sen şube Müdürü Metin Çelebi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte Konuşan Mehmet Reşit Memiş; Öncelikle yeni İlçe milli eğitim müdürüne hayırlı olmasını diliyor.

Alakamızın olmadığı iyi niyet çerçevesinde yapmış olduğumuz etkinlikler ve çalışmalar, kötü ve yanlış anlatıldı. Ben Özel Nil kolejli müdürünü aradım.  ona hakkımı helal etmiyor. Burada emeği gecen bazı yerel siyasetçilerede hakkımı helal etmiyorum.

15 yıldır eğitim hayatımda yedi ayrı ilçede çalıştım. Böyle şekilde olmamalıydı. Dedi.

Görev yaptığım sürede bana ve kurumuma desteklerini esirgemeyen siz sayın okul müdürlerine ve öğretmenlerinize çok teşekkür ederim.

Benden sonra Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Aydın Ak kardeşimize yeni görevinde başarılar dilerim. diye konuştu.

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Aydın Ak da Mehmet Reşit Memiş ‘e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken şunları söyledi: ’’ Bu bir koltuk yarışı değil hizmet yarışıdır. Bugün buradayım yarın farklı bir yerde olacağım İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Reşit Memiş’e ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Kendilerine bundan sonraki yaşantılarında başarılar,  ailesiyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.’’ Veda yemeği toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

1..20150116153935.jpg

04.20150116154149.jpg

05.20150116154213.jpg

Editör: Haber Merkezi