Bismil Milli eğitim müdürlüğüne atanan Aydın Ak, görevine başlamasının ardından hızlı bir giriş yaparak, İlçede Eğitim çıtasının yükselmesi adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bir taraftan 2015-2016 Yeni Eğitim Öğretim sezonuna hazırlık çalışmalarını yürüten Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, diğer tarafında kamu kurum ve kuruluşlara iade-i ziyarette bulunuyor.
Bismil Milli eğitim müdürü Aydın Ak ve şube müdürü Osman Sülün gazetemiz Bismil Haber merkezimizi ziyaret ederek imtiyaz sahibine Mekin Çelebi ile bir süre sohbet etti.
Bismil'de eğitimdeki başarıyı genele yaymayı amaçladıklarını belirten Ak, genelde elde edilen öğrenci başarılarının ferdi başarılardan daha önemli olduğunu vurguladı. 
Her hafta kariyer günleri düzeleceğiz. Gençlere değerler eğitim semineri verilecek. Öğrencilerin TEOG ve yaklaşan YGS sınav motivasyon sınav kaygıları giderilmesi için, Okul aile işbirliği ve eğitim kalitesini yükseltilmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır dedi.
Eğitimde bütün imkânları değerlendirdiklerini belirten Ak, bunları da dikkate alacağız. Önemli olan bütün koşulları çocukların eğitim hizmetine sunmak. Amaç çocukların eğitimidir, geriye kalan sınıf, okul, derslik gibi her araçtır. Bunları en iyi şekilde organize edebilirsek başarı elde ederiz. Bunun için zaman gerekiyor. Bunda da basının yeri çok önemlidir. Bir bölgede en üst yöneticiden en alt kademeye kadar herkesin önceliği eğitim olursa o zaman başarı olur. İnşallah bunu yapmaya çalışacağız. Dedi.
 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Bismil haber gazetesi imtiyaz sahibi Mekin Çelebi ve Gazete Koordinatörü Mesut Aslan da Aydın Ak’a başarılar dilerlerken söz konusu Eğitimse gerisi teferruattır. Bismil Haber Gazetesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Eğitim ve Eğitimcilerin her zaman yanlarında olacaklarını belirttiler.
33.20150220180133.jpg
Editör: Haber Merkezi