Bir süre önce İlçe Müftülüğü ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile tadilata alınıp ibadete açılan merkez yeni camisine  bir destekte Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel’den geldi.

Kaymakam Yüksel yaptığı açıklamada Merkez camimiz yeni haliyle Bismil’imize güzel bir hava kattı. Caminin avizesinden boyasına, ses sisteminden hat sanatı ile süslenmesine, çinisinden, kapı ve penceresine kadar bir çok noktası geniş kapsamlı bir tadilattan geçirildi.

Bizde Bismil belediyesi olarak camimizin halısını yenileme işine talip olduk. Camimizin yeni görünümü İlçemize hayırlar getirsin. Kaymakamlık ve Belediye olarak ihtiyaç olan camilerimize ve Kur’an Kurslarımıza da desteklerimiz devam edecektir. Başta ilçe Müftümüz Ahmet Durmuş olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ediyorum dedi.

İlçe Müftümüz Ahmet Durmuş ise ; Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimize bizlere 4-6 yaş Kur’an Kurslarımızın açılması, yeni hizmet binamızın yapılması gibi bir çok alanda  olduğu gibi bu konuda da desteklerini esirgemediklerinden dolayı Bismil halkı adına şükranlarımı arz ediyorum dedi.

2-168.jpg4-112.jpg3-160.jpg

Editör: Haber Merkezi