Kaymakam Vehbi Bakır’ın ev sahipliğini yaptığı bayramlaşma töreni yeni yapılan Bismil İlçe Hükümet konağında gerçekleşti. Düzenlenen bayramlaşma programına, İlçe Jandarma Komutanı Cumhuriyet Başsavcı ve hâkimleri, Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri, gaziler, STK üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

dscf2067.jpg

Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Vehbi Bakır şunları kaydetti: “Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz. Bu Bayram insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Bismil halkının Ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım ” ifadelerini kullandı.

dscf2060.jpgdscf2085.jpgdscf2082.jpg

Editör: Haber Merkezi