Yüksel, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle vatanımızın, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.

Teşkilatımıza, ülkemizin korona virüs tehdidi altında olduğu bugünlerde salgınla mücadelede ülke çapında üstlendiği görevlerdeki hassasiyeti ve yardım faaliyetlerindeki fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Korona virüs ile mücadelenin kahramanlarından olan polislerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücüyle çalışacağına inanıyorum.

Bu duygularla,  başta ilçemizde görev yapan her kademedeki polislerimiz olmak üzere, üstün hizmet anlayışı ve özveriyle ülkemizin dört bir yanında görev yapan Polis Teşkilatımızın değerli çalışanlarının Polis Haftası’nı kutluyor, emniyet mensuplarımıza mesleki yaşamlarında başarılar diliyor; aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Editör: Haber Merkezi