Bismil Kaymakamı Oğuzhan BİNGÖL, bir mesaj yayınlayarak bütün Bismillilerin Ramazan Bayramını kutladı. Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında yardımlaşma ve dayanışma çağrısı yaparken kırgınlıkların ve düşmanlıkların unutulmasını isteyen Kaymakam Bingöl şöyle dedi:

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir.

Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Bayramlar milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmenizi, en iyi dileklerimle Ramazan Bayramı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı aynı güne denk gelmesi vesilesiyle Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimize rahmet diler, Şehit yakınları, ilçemizde görev yapan Asker, Polis tüm kamu personelinin Sivil Toplum Kuruluşların çalışanları, özel sektörde çalışanların ve Bismilli tüm hemşerilerimin Ramazan ve 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutlar, huzur ve güven içerisinde olmalarını  temenni eder, sağlık ve mutluluklar diler, sevgi ve saygılar sunarım!

                                                                                                                             Oğuzhan BİNGÖL
                                                                                                                             Bismil Kaymakamı

Editör: Haber Merkezi