Bayramlaşma törenine Kaymakam Harun Başıbüyük, Garnizon Komutanı Binbaşı Alpaslan Doğan, Cumhuriyet Savcısı, Tepe Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Askerlik Şb Başkanı ,, Bismil Müftüsü ile çok sayıda vatandaş katıldı.
resim-172.jpg

Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyük, Bayramlaşma töreni düzenlenen Öğretmen Evi'nde yaptığı açıklamada, son günlerde Van'da yaşanan deprem nedeniyle Kurban Bayramı'nı buruk kutladıklarını belirtti.

Kaymakam Başıbüyük, "Milletimiz her zorluğun üstesinden gelecektir. Bu yardımlaşmalar bunu göstermiştir. Ben Kurban bayramının tüm ülkemiz insanlarına mutluluk, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor,nice bayramlar diliyorum" dedi.

        Yapılan konuşmaların ardından, protokol üyeleri Öğretmenevinde bayramlaşma törenine gelen vatandaşlarla tek, tek tokalaşarak Kurban Bayramı'nı idrak ettiler. Protokol üyeleri daha sonra Bismil Devlet Hastanesi ziyaret etti, Hastanede hastalar ziyaret edildi. Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı,  İlçe Emniyet Müdürlüğü ve  Bismil Açık Ceza İnfaz Kurumu'nu ziyaret edildi.

resim-165.jpg

resim-157.jpg

resim-155.jpg

Editör: Haber Merkezi