DİYARBAKIR- BİSMİL- Bismil Kanaat Önderleri Derneği başkanlığı bu mübarek ramazan ayında ve Pandemi sürecinde ekonomik olarak etkilenen ihtiyaç sahiplerine bir nebzede olsa yardımcı olmak amacıyla Bismil ilçesinde ihtiyaç sahiplerine 380 aileye gıda kolisi dağıtımı yaptı.
Bismil Kanaat Önderleri Derneğinin ortak paydası, Bismillin sorunlarını dile getirmek ve Bismil’le yapılan yatırımları desteklemek olduğunu ifade eden Dernek başkanı Hasan Vural, ilçemizde yardıma muhtaç aileleri gıda yardımı için,  mahalle muhtarı ve cami imamlarının aralarında bulunduğu Sosyal Yardım Komisyonu tarafından tespit edilen 380 ihtiyaç sahibine kumanya yardımında bulunduk. Dedi.
İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN BAĞIŞÇILARININ DESTEĞİ İLE HAZIRLAMIŞ OLDUĞU GIDA KOLİLERİNİN DAĞITIMI YAPILDI
Vural açıklamasında; Oluşturulan sosyal yardımlar komisyonu ile yukarıda belirtildiği üzere 13 mahalle muhtarı ve bu mahallerde görevli cami imamlarının belirtildiği 380 ihtiyaç sahibine Bismil kanaat önderleri derneği yetkililerince bu mübarek ramazanda ve pandemi nedeniyle çok zor durumda kalan vatandaşların bir nebzede olsa yardımda bulunmaya çalıştılar. 
Bismil Kanaat Önderleri Derneği Başkanı Hasan Vural, Bu yardımların dağıtılmasında Derneğin tüm üyelerine ve Yönetim, Denetim ile Disiplin kurulu ve uzlaşma kurulları ile dağıtım komisyonunda yer alan Abdullah Bahar, M. Emin Bal, Veysi Şimşek ve Hamdullah Gezer’e teşekkür ediyoruz.” Dedi.

BİSMİL KANAAT ÖNDERLERİ İLÇENİN SOSYAL VE EKONOMİK ANLAMDA KALKINMASI İÇİN ÇEŞİTLİ KOLLARDA FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. 

Bismil Kanaat Önderleri Derneği Genel Sekteri Emekli Öğretmen Osman Gülseven, bizler ilçenin değerleri olarak büyük bir eksikliği gidermek amacıyla derneğimizi oluşturduk. 3 ayrı kısa bir süre içerisinde iki ayrı barış komisyonumuzun yaptıkları çalışmalarla onlarca husumetli aileyi kısa zamanda barıştırdıklarını belirten Gülseven” bunun yanı sıra madde bağımlılığına karşıda komisyonumuz faaliyetlerini başlanmıştır. İlçemizin eğitim sorunları ve ilçemizin kanayan yarası olan ve bu nedenle gençlerimizi intihara kadar götüren madde ve dijital bağımlılık ile mücadelede önemli yol kat etmiştir.   Dedi.

5-105.jpg

1-174.jpg2-216.jpg3-210.jpg4-155.jpg         
.

Editör: Haber Merkezi