Yeni Müdürü Ufuk Muslu, Yenişehir Bursa şubesinde görev yapmakta iken 11.03.2019 tarihinde Diyarbakır’ın Bismil ilçesi İş Başkası Şube müdürlüğü görevine başladı. Bismil’de görev yapan Ufuk Muslu, aslen Ordu/Fatsa doğumlu,

Yeni iş bankası müdürü Ufuk Muslu,

Türkiye İş Bankası Bursa/ Yenişehir  Şube Müdürü olarak görev yaparken Bismil Şubesi’ne atanan Ufuk Muslu , 11.03.2019 Pazartesi günü itibariyle görevine resmen başladı. İş Bankası Bismil şubesine atanan yeni Müdür Ufuk Muslu Bismil Haber’e yaptığı açıklamada, sırasıyla 23.09.1996 yılında Atatürk havalimanında işe başladığını ifade ederek, İş Bankası çeşitli şubelerinde çalıştığını ifade ederek şuanda da Bismil İş Bankası’nda şube müdürü olarak göreve başladığını ve bankamızın vizyon ve misyonu doğrultusunda bireysel ve ticari bankacılık ve Tarımsal bankacılığı alanında Bismil halkına en iyi hizmet sunmaya çalışacağız" dedi. Pazartesi günü Bismil’de görevine başlayan İş Bankası Bismil Şubesi Müdürü Ufuk Muslu, yeni görev yeri olan Bismil ile ilgili ilk izlenimleri konusunda şu düşüncelere yer verdi.” İlçede fazla uzun soluklu bir gezme imkanım olmadı ama azda olsa , ilçeyi tanıma imkanı buldum. İlçenin güzel bir yer olduğu, insanlarının sade, samimi ve sıcakkanlı tavırlarıyla dikkat çektiğini ifade eden Muslu, sözlerine şöyle devam etti. Bismil çok güzel bir ilçe, Görev yaptığım süre içerisinde mutlu olacağıma inanıyorum. Yeni görev yerim ve görevim, ilçe halkı ve benim için hayırlı olsun. İnşallah Bismil’de görev yapacağım süre içerisinde personelimizle birlikte uyum içerisinde olarak bankamızın adına yakışır bir şekilde personelimizle birlikte Bismil halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Dedi.

1-113.jpg

"Tarım sektörünün güçlenmesi için sektörde faaliyet gösteren her boyuttaki işletmenin finansman kaynaklarına erişiminin sağlanması ve artırılması gerektiğini ifade eden İş Bankası Bismil Şubesi Müdürü Ufuk Muslu, Bu yıl banka genelinde Tarım Bankacılığına özel önem verilmesi nedeniyle, Bismil’de göstereceğimiz performansın önemi kat be kat artmıştır. Dedi.

Muslu, Türkiye'de bankaların tarıma verdiği önemin en belirgin göstergesinin kredilerdeki gelişim olduğunu belirterek, tarımda kredilenmesi gereken bir çok faaliyetin olduğunu söyledi.

İş Bankası açısından tarım sektörünün önemli bir alan olduğunu ifade eden Muslu, "İş Bankası gibi bir bankanın tarımın dışında kalması mümkün değil. Dünyada tarım ekipmanları ve çiftçilik anlayışı değişiyor. Finansman aracı ve türleri değişiyor. Bu değişimin de devam edeceği görülüyor" şeklinde konuştu.

Bismil’de Sanayinde Kobilere, profesyonel bir şekilde yapıldığı takdirde karlı bir iş kolu olduğuna vurgu yapan Muslu, bankaların Sanayi, sektörünü doğru kredilendirebilmeleri için kaldıraç formülü, Kobiler bazında gerçek finansman ihtiyacının tespit edilebilmesinin büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi