Bismil'de İş bankası Müdürü iken tayini çıkan Mustafa Karadağ ise, İki yıldır bir geçmiş var, bunu özümsüyorsun. Bir sürü kurulmuş dostluğumuz var, dostluk kopmuyor sonuçta, ben gidiyorum. Samimi olarak söylüyorum enteresan bir duygu ayrılmak.

Benim için iyi çünkü büyük bir şubeye yükselerek gidiyorsum ama burada ki dostlukları, güveni bulabilecek miyim ben düşündüren sadece bu. İnşallah Bismilli unutmam, İnşaallah Bismil'de bizi unutmaz. Bizi tanıyan tanımayan herkesle biz vedalaştık. Hepsi hakkını helal etsin, kırdıysak da, üzdüysek de özür diliyoruz.dedi.

YENİ MÜDÜR MURAT ÖNDER

Kocaeli Hereke İş bankası Müdürü iken Bismil ilçesinden İş Bankası Bismil Şubesi Müdürlüğü görevine atanan Murat önder, "Öncelikle hedefimiz; halkımıza, esnaf ve sanatkârımıza, en iyi hizmeti sunmak ve memnuniyet sağlamak. Bankacılık ihtiyacını ekibimizle en iyi şekilde karşılamaya çalışacağız. Bu iş bir ekip işidir. Bir ekip halinde müşterilerimizin memnuniyeti için çalışacağız" dedi.

Bismil İş bankası Bismil Müdürlüğü olarak atanan Murat Önder, Yaklaşık on beş gündür ilçede bulunduğu bu zaman zarfında içinde bulunduğu ortamlar itibariyle ilçe insanlarının son derece sıcakkanlı ve yardımsever olduğunu belirten Önder, ilçe halkının bu sıcakkanlı ve pozitif enerjisinin çalışma hayatına hız kazandırdığını belirtti.

Bismil İş bankası Müdürü olarak atanan Murat Önder, Göreve 2001 yılından İstanbul'da başladı. İstanbul'da çeşitli şubelerde görev yaptıktan sonra Kocaeli ili, Hereke ilçesi İş bankası müdürü iken, Bismil iş bankası müdürü olarak atandı.

Bizde Bismil Haber Gazetesi Olarak her iki Müdüre yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

 

Editör: Haber Merkezi