Yaşanan ilginç olayla ilgili olarak Batman Köy-Der gönüllüsü İbrahim Sever, "Etkinliğimize iştirak eden misafirlere ikramda bulunmayı düşündük. Bunun için ikram etmek üzere biri dana olmak üzere iki adet büyük baş hayvan aldık. Bunları ikramda bulunmak üzere yemek için kestik. Kesilen bir ineğin işkembesinden iki adet yüzük çıktı" şeklinde konuştu.

 Yüzüklerin sahipleri vasıflarını söyleyerek gelip alabilirler diyen Sever, "Yüzüklerin görüntülerini şimdilik medyaya vermiyoruz, şayet sahipleri çıkarsa asıl görüntülerini ve sahiplerini teşhir edeceğiz" şeklinde konuştu.
Batman Köy-Der Başkanı Murat Güneş konuyla ilgili olarak Sinan Köyünde ikincisini gerçekleştirdikleri bu etkinliğin köylüler tarafından çok olumlu olarak karşılandığını belirtti. Köy-Der Başkanı Murat Güneş kesilen ineğin işkembesinden altın yüzük çıktığını söylediklerinde önce şaşırdıklarını belirterek olayla ilgili olarak hayvanlar üzerinde bilirkişi olan şahısların böyle bir şeyin olası olduğunu öğrendiklerini ifade etti.

 Batman Köy-Der Genel Başkanı Murat Güneş yüzükleri bulan Sinan köylülerine tavsiyelerde bulundu. Güneş, bu yüzüklerin asıl sahiplerinin çıkabileceğini belirterek yüzükleri muhafaza etmelerini istedi.

Editör: Haber Merkezi