Öğretmenin görev yaptığı kurslarda bünyesinde halı kursları takı tasarım ,bayan ve erkek kuaförü çocuk gelişimi kişisel gelişim, okuma yazma kursları,  giyim ve dikiş nakış dersleri verilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan  Bismil İlçe Halk Eğitim Müdürü  Brusk Sungur, kursların artarak devam edeceğini müjdeleyerek, “YGS ,LYS   ile ilgili  meslek seçimi  mevcut 290 YGS  ,LYS  öğrenciler destekleme yetiştirme kurslarımızda farklı branşlarda 17 öğretmen görev yapmaktadır. 6 derslik bulunmaktadır. 8 eşit ağırlık 2 sayısal 2 sözel sınıfımız mevcut  sınıflarımız seviye belirleme ile seviyelerine göre oluşturulmuştur. Bu öğrencilerimize ücretsiz testler verilmektedir dönem sınavları yapılmaktadır. Her türlü kırtasiye malzemesi ve fotokopileri halk eğitim  ilçe müdürlüğümüz tarafından verilmektedir öğrencilerimizi üniversiteye yerleşme seviyesi olarak büyük bir beklenti içerisindeyiz çok büyük bir çoğunlukta inşallah üniversiteye  yerleşeceğini inşallah hepimiz göreceğiz.

‘OKUMA YAZMA BİLMEYEN KİMSE KALMASIN’

 Müdürlüğümüzce farklı alanlarda kurslar açılmıştır ve açılmayada devam ediyor. Kurs çeşitleri Bismil ilçemizi sosyal kültürel ihtiyaçları göre belirlenmektedir. Bismil ilçemiz yaygın eğitim anlamında bir çok bireyin ve bireylerin ihtiyacına göre şekillenmektedir. Müdürlüğümüz bünyesinde halı kursları takı tasarım ,bayan ve erkek kuaförü çocuk gelişimi kişisel gelişim ,okuma yazma kursları  giyim ve dikiş nakış gibi pek çok sayamadığımız kurslar verilmektedir” dedi.

1-016.jpg

Editör: Haber Merkezi